Kettler Wicker tuinset

Product Filter
Prijsfilter
Onze Merken
Materiaal
Kleur
 • Kettler Ocean skid rek

  219,00 199,00
 • Kettler Ocean skid bijzettafel

  269,00 229,00
 • Kettler Ocean skid hocker bijzettafel

  379,00 299,00
 • Kettler Palma Wing hocker

  219,00 129,00
 • Kettler Palma Wing lounge

  759,00 449,00
 • Kettler Palma Wing loungeset 2

  2.927,00 1.579,00

De prachtige tuinset in wicker draad van Kettler is helemaal afgestemd op de behoeften van de moderne klant zoals U. Over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken maar U kan zich concentreren op wat perfect past in jouw tuin.

Kettler wicker tuinmeubelen:

Met de keuze van een Wing tuinset van Kettler beseffen wij van de Tuinmeubelen Specialist dat we het jou niet gemakkelijk maken. Kom daarom naar onze showroom en test deze uit zodat u het uitstekende zitcomfort zelf ervaart. Als Tuinmeubelen Specialist weten wij alles van onze producten en zorgen wij ervoor dat je tevreden naar huis gaat.

Wilt U een andere samenstelling dan vermeld? bel ons gerust even op…

Heeft U al een offerte of prijsopgaaf, en zijn onze prijzen toch te hoog!
Informeer De Tuinmeubelen Specialist zodat wij U een betere prijs kunnen geven!

BEL ONS: (+31) 0495-741019 of (+31) 0495-491185
MAIL ONS: info@DeTuinmeubelenSpecialist.nl

Wij van De Tuinmeubelen Specialist zullen je altijd trachten een scherpe prijs te maken voor onze tuinset Jarvis van mooie wicker draad.

Waarom een Kettler wicker tuinset Jarvis kopen bij De Tuinmeubelen Specialist?

Als je toe bent aan een nieuw wicker tuinset of je wil jou tuin gaan veranderen en aankleden met nieuwe meubelen van kettler kijk dan eens op onze webshop of kom eens naar onze showroom waar een mooie collectie wicker tuinmeubelen staat opgesteld.

De Jarvis wicker draad meubelen ogen niet alleen mooi maar zijn zeer degelijk en uiterst betrouwbaar zodat U vele jaren kunt genieten van een kettler set in diverse modellen die U hier rustig kan bekijken en kan bestellen tegen zeer gunstige prijzen. Wij van de Tuinmeubelen Specialist werken al vele jaren met een zeer gerenommeerd merk als Kettler en hebben een zodanige relatie opgebouwd dat we tevens alle kettler wicker sets meteen uit voorraad kunnen leveren tegen een zeer scherpe prijs. Kom gerust eens langs voor een goed en eerlijk advies of kijk en bestel op onze shop het set van jou dromen.

De Tuinmeubelen Specialist heeft voor ieders budget een prachtig kettler set en heeft door zijn vele jaren ervaring in de tuinmeubelen branche steeds de beste adviezen voor een top product.

Al uw tuinmeubelen* worden in Nederland en België* GRATIS bezorgd met de laagste prijsgarantie!