ENGARDEN made by KETTLER tuinset

ENGARDEN made by KETTLER tuinmeubelen zijn niet alleen fraai maar ook uiterst degelijk en betrouwbaar. Deze bijzondere tuinmeubelen lijn levert kwalitatief hoogwaardige tuinsets in staal voor ieder budget. Zowel in de duurdere prijsklasse als voor de kleine beurs is er volop keuze. De Tuinmeubelen Specialist levert alle ENGARDEN tuinmeubelen bovendien uit voorraad tegen zeer gunstige prijzen en zorgt tevens voor een snelle levering. Want we begrijpen dat wanneer je oog is gevallen op een mooi Staal tuinset, dat je er ook zo snel mogelijk van wil genieten.

De top producten van stalen Tuinmeubelen van ENGARDEN made by KETTLER

Wij zijn blij om jou een groot assortiment aan Staal producten te kunnen bieden. Top producten voor een redelijke prijs van tuinstoelen, tuintafels, tuinbanken of als een geheel set dat precies op elkaar is afgestemd. Wij leveren de tuinmeubelen spoedig en voor een scherpe prijs. En dat zonder iets af te dingen op onze uitstekende service. Wij bieden diverse topmodellen aan van ENGARDEN made by KETTLER tuinsets zoals  Siero, Kos, Toledo, Pavia, Terraza, Calvia, Vigo en Ferrol.
Vind je het niet prettig om direct te bestellen in onze webshop? Geen probleem. Niet voor niets hebben wij een showroom en daar ben je van harte welkom om diverse ENGARDEN tuinmeubelen van dichtbij te bekijken.

BEL ONS: (+31) 0495-741019 of (+31) 0495-491185
MAIL ONS: info@DeTuinmeubelenSpecialist.nl

Wij van De Tuinmeubelen Specialist zullen je altijd trachten een scherpe prijs te maken voor onze tuinmeubelen van diverse top merken.

Op onze site staat de complete collectie aan een scherpe prijs. Heb je elders een voordelige prijs opgaaf? dan zijn we altijd bereid U naar aanleiding daarvan een nog beter voorstel te doen.

Kettler kussens voor de ENGARDEN stalen tuinstoelen

Wil je ook graag de mooi passende kettler kussens bestellen voor in de Kettler staal stoelen kijk dan voor nog meer info op onze site: kies hier voor het perfect passende kussen. Deze kussens zijn te bestellen bij De Tuinmeubelen Specialist. KLIK HIER:

https://www.detuinmeubelenspecialist.nl/tuinkussens/kettler-kussens-staal-collectie/

Heb je vragen neem hiervoor contact op 0495-491185 of info@deTuinmeubelenSpecialist.nl

Voorheen royal garden of MWH! NU ENGARDEN made by KETTLER B.V.

Edel, stabiel, belastbaar, weerbestendig zijn de positieve eigenschappen die aan staal tuinmeubelen worden toegeschreven. Bovendien verbetert ENGARDEN made by KETTLER het staal programma door de unieke verzegeling KETTLOTHERM en maakt de meubel groepen Siero, Vigo, Toledo, Ferrol en Kos tot echte outdoor stars. Dit in combinatie met de degelijke stalen tafels in diverse afmetingen maakt U het set helemaal compleet.

De 4-stappen oppervlakte behandeling KETTLOTHERM beschermt de meubelen optimaal en maakt ze tot een uitgelezen en absoluut weerbestendige blikvanger voor iedere tuin. De lange levensduur en het tijdloze karakter van de meubelen maken ze absoluut gewild. Uit de combinatie uitgelezen materialen en uitstekende verwerking ontstaat een esthetisch overtuigende verbinding.