Kettler Loungeset

De prachtige loungesets in diverse wicker draden of aluminium frame van Kettler komen in vele uitvoeringen en designs. Helemaal afgestemd op de behoeften van de moderne klant zoals U. Over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken maar U kan zich concentreren op wat perfect past in jouw tuin. En dat is al een hele opgave vanwege de keuze die Kettler heeft in loungesets.

Kettler wicker of rope: Palma, Palma wing, Alba, Arezzo
Kettler aluminium: San Miguel, Ego, Ocean Skid, Royal, Pure Casual, Prato

Met de keuze aan wicker, rope en aluminium loungesets van Kettler beseffen wij van de Tuinmeubelen Specialist dat we het jou niet gemakkelijk maken. Kom daarom naar onze showroom en vertel ons wat jouw wensen zijn en wij helpen je graag om de keuze te beperken door een betrouwbaar advies. Als Tuinmeubelen Specialist weten wij alles van onze producten en zorgen wij ervoor dat je tevreden naar huis gaat.

Wilt U een andere samenstelling dan op de site vermeld?
bel ons gerust even op…

Heeft U al een offerte of prijsopgaaf, en zijn onze prijzen toch te hoog!
Informeer De Tuinmeubelen Specialist zodat wij U een betere prijs kunnen geven!

BEL ONS: (+31) 0495-741019 of (+31) 0495-491185
MAIL ONS: info@DeTuinmeubelenSpecialist.nl

Wij van De Tuinmeubelen Specialist zullen je altijd trachten een scherpe prijs te maken voor onze loungesets van diverse materialen.

Waarom een Kettler loungeset kopen bij De Tuinmeubelen Specialist?

Als je toe bent aan een nieuw loungeset of je wil jou tuin gaan veranderen en aankleden met nieuwe meubelen van kettler kijk dan eens op onze webshop of kom eens naar onze showroom waar een mooie collectie kettler tuinmeubelen staat opgesteld.

De kettler loungesets van wicker, rope draad of aluminium vervaardigd ogen niet alleen mooi maar zijn zeer degelijk en uiterst betrouwbaar zodat U vele jaren kunt genieten van een kettler loungeset in diverse materialen die U hier rustig kan bekijken en kan bestellen tegen zeer gunstige prijzen. Een bekende en veel gezegde slogan is:

Met een Kettler loungeset investeer je maximaal uit ieders budget.

Wij van de Tuinmeubelen Specialist werken al vele jaren met een zeer gerenommeerd merk als Kettler en hebben een zodanige relatie opgebouwd dat we tevens alle kettler loungesets meteen uit voorraad kunnen leveren tegen een zeer scherpe prijs. Kom gerust eens langs voor een goed en eerlijk advies of kijk en bestel op onze zeer uitgebreide shop het loungeset van jou dromen. Nieuw en tevens top kwaliteit is de Ego, Pure Casual en Royal loungset met de quick dry Sunbrella bekleding met een aluminium frame. Ook de Ocean Skid loungeset is een topper op maat! Stel hier u eigen set samen en wij zorgen voor een snelle levering aan huis.

De Tuinmeubelen Specialist heeft voor ieders budget een prachtig kettler loungeset en heeft door zijn vele jaren ervaring in de tuinmeubelen branche steeds de beste adviezen voor een top product.

Al uw tuinmeubelen* worden in Nederland en België* GRATIS bezorgd met de laagste prijsgarantie!