Bezoek de showroom van de Tuinmeubelen Specialist

Beste Klant,

Showroom OPEN (mogelijk ook op afspraak) voor advies en bekijk onze voorjaars aanbiedingen met o.a. diverse tuinsets en loungesets tegen scherpe prijzen!

Bel ons: +31 (0)495-741019

Onze webshop blijft uiteraard functioneel en bestellingen worden zo spoedig mogelijk verwerkt en geleverd. Mocht u vragen hebben over ons assortiment en onze leveringsmogelijkheden MAIL ONS! Wij helpen u graag’’
Bedankt voor uw begrip.

Openingstijden:

Maandag: 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag: gesloten !
Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur (liefst op afspraak)

youtube-video-thumbnail

P.Steensels-Stevens Fitness & Tuinmeubelen Speciaalzaak

De Tuinmeubelen Specialist is onderdeel van Steensels-Stevens Fitness en Tuinmeubelen Speciaalzaak. Wij zijn al meer dan 25 jaar een begrip in de Fitness en Tuinmeubelen branche. Buiten een perfecte service en kwaliteit bent U bij ons ook aan het goede adres voor een persoonlijk advies op maat; zoekt u iets leuks voor in de tuin, op het terras of een lounge set dan kunnen wij u in alle gevallen van een perfect advies op maat voorzien. Ook voor binnen hebben wij diverse soorten en merken tuinmeubelen in ons assortiment. Heeft u interesse in een bepaald artikel of bent u zich nog aan het oriënteren kom gerust eens langs bij ons in de showroom!

* Mocht U interesse hebben in een specifiek product of compleet tuinset of loungeset informeer vrijblijvend of dat in onze showroom staat opgesteld. Het is namelijk onmogelijk om het hele assortiment van onze fabrikanten bij ons in de showroom te laten zien ook al hebben we het op voorraad in ons magazijn. Bel of mail ons gerust even… Wij helpen u graag”

U vind ons aan de Grootschoterweg 99 - 99a in Budel-Schoot (tegenover de kerk)
Er is een ruime parking !

Tevens hanteren wij zeer scherpe prijzen op onze webshop!

U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer:

0495-741019 (vanuit België 0031-495 741019)