Kettler Kunststof tuinset

Product Filter
Prijsfilter
Onze Merken
Materiaal
Kleur
Afmetingen
 • Hartman Xander tafel 120 wit

  695,00
 • Kettler Tiffany verstelbaar

  449,00 389,00
 • Kettler Roma verstelbaar

  139,00 129,00
 • Kettler Roma ligbed

  219,00 179,00
 • Kettler Roma ligbed antraciet

  219,00 169,00
 • Kettler Roma hocker

  69,00 59,00

De prachtige kettler tuinsets van kunststof in vele uitvoeringen en designs zijn helemaal afgestemd op de behoefte van de moderne klant zoals U. Over de kwaliteit heb je je geen zorgen te maken maar U kan zich concentreren op wat perfect past in jouw tuin. En dat is al een hele opgave vanwege de keuze die Kettler heeft in kunststof meubelen.

Kettler tuinmeubelen: Roma, Tiffany, Rimini, Nizza

Met de keuze aan kunststof tuinsets van Kettler beseffen wij van De Tuinmeubelen Specialist dat we het jou niet gemakkelijk maken. Kom daarom naar onze showroom en vertel ons wat jouw wensen zijn en wij helpen je graag door een betrouwbaar advies. Als Tuinmeubelen Specialist weten wij alles van onze producten en zorgen wij ervoor dat je tevreden naar huis gaat.

Wilt U een andere samenstelling dan op de site vermeld? bel ons gerust even op…

Heeft U al een offerte of prijsopgaaf, en zijn onze prijzen toch te hoog!

Informeer De Tuinmeubelen Specialist en wij proberen U een betere prijs te geven!

Bel ons: (+31) 0495-741019 of (+31) 0495-491185
Mail ons: info@DeTuinmeubelenSpecialist.nl

Waarom een Kettler kunststof tuinset kopen bij De Tuinmeubelen Specialist?

Als je toe bent aan een nieuw tuinset of je wil jou tuin gaan veranderen en aankleden met nieuwe meubelen van kettler kijk dan eens op onze webshop waar een mooie collectie kettler tuinmeubelen staat opgesteld.

De kettler tuinsets ogen niet alleen mooi maar zijn zeer degelijk en uiterst betrouwbaar zodat U vele jaren kunt genieten van een tuinset in kunststof die U hier kan bekijken en kan bestellen tegen zeer gunstige prijzen.

Wij van De Tuinmeubelen Specialist werken al vele jaren met een zeer gerenommeerd merk als Kettler en hebben een zodanige relatie opgebouwd dat we tevens alle kettler kunststof tuinsets meteen uit voorraad kunnen leveren tegen een zeer scherpe prijs. Kom gerust eens langs voor een goed en eerlijk advies of kijk en bestel op onze zeer uitgebreide shop.

Al uw tuinmeubelen* worden in Nederland en België* GRATIS bezorgd met de laagste prijsgarantie!