Kettler kussens

Op zoek naar perfect passende kussens voor jouw tuinstoelen van Kettler, Hartman, Royal Garden of een ander merk? Ontdek hier het ideale kussen voor jouw buitenruimte! Bij De Tuinmeubelen Specialist vind je een breed assortiment Kettler kussens in verschillende maten, allemaal gemakkelijk te bestellen via onze website.

Selecteer het gewenste dessin en bekijk de verschillende afmetingen van het kussen die worden vermeld. Klik vervolgens op de juiste afmetingen die passen bij jouw stoel en zie direct een afbeelding van de geschikte stoel voor het kussen. Sommige kussens worden op bestelling geproduceerd en worden verzonden via DPD koerier. Hoewel we een uitgebreid assortiment hebben, kunnen we helaas niet alle kussens op voorraad houden. In dat geval kunnen de kussens mogelijk rechtstreeks vanuit de Kettler fabriek worden geleverd, met een levertijd van 4 weken. Maar maak je geen zorgen, we houden je nauwkeurig op de hoogte van de verzending.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via 0031(0)495-741019 of stuur een e-mail naar info@deTuinmeubelenSpecialist.nl. Transformeer jouw tuinset met comfort en stijl met de hoogwaardige kussens van Kettler!

De kussens worden GRATIS naar u verzonden.

Precisie en kwaliteit die men voelt!

Comfort begint bij een goed kussen: KETTLER weet dat en let bij de fabricage van de kussens op aan het lichaam aangepaste vormen en hoogwaardige materialen. De CFK-vrije schuimstof kern is vormvast, maar toch erg soepel. Omgeven door een merkvlies ontstaat een lucht doorlatend kussen dat ook extreem duurzaam is.

De bekleding bestaat uit onderhoudsvriendelijke stoffen van hoogwaardige kwaliteit. Voor de bedrukking met onze exclusieve dessins gebruiken we milieuvriendelijke verven, waarvan de helderheid ook bij intens daglicht lange tijd behouden blijft.

De acrylvezel van Dralon® wordt in de KETTLER kussen serie gebruikt en maakt dat deze bijzonder duurzaam en vormvast zijn. Dankzij de licht-en weer bestendigheid van de beproefde vezels behouden hoezen en kussens hun kleur en blijven ze altijd goed in vorm.

De door KETTLER gebruikte TempotestHome®-weefsels zijn ideaal voor gebruik als het kussen niet altijd tegen een regenbui beschermd is. Dankzij de spind opgeverfde acrylgarens is het optimaal geschikt voor gebruik in de open lucht en hebben de frisse kleuren van de ontwerpen een hoge kleurvastheid.

Andere voordelen van het materiaal zijn:

Öko-Tex-label – milieuvriendelijke stoffen en weefsels. Deze zijn onbedenkelijk voor de gezondheid en zeer huid- en milieuvriendelijk.
hoge kleurvastheid door spind opgeverfd acryl (hierbij worden de kleurpigmenten tijdens de vervaardiging ingebed in de vezel nog voordat de eigenlijke draden worden gevormd)
door een speciale impregnering is het weefsel zeer goed bestand tegen verontreiniging door vlekken, vet enz.
Eenvoudig onderhoud en reiniging en schimmelwerende appretuur maar ook bestand tegen zout en chloorwater.