Menu

Kettler kussens

Wil je de mooi passende Kettler kussens bestellen voor in diverse tuinstoelen van Kettler, Hartman, Royal garden of een ander merk kijk dan hier voor het passende kussen. Deze kussens hebben we in diverse maten allemaal op onze website staan en zijn te bestellen bij De Tuinmeubelen Specialist. Klik op het gewenste dessin en U ziet de verschillende afmetingen bij het kussen vermeld staan. Klik dan op de juiste afmetingen wat het kussen moet zijn en U ziet dan de afbeelding van de stoel waarvoor het kussen geschikt is. Diverse kussens die op bestelling geproduceerd zijn worden dan verzonden met de DPD koerier. De kussens van ons uitgebreide assortiment kunnen we helaas niet allemaal op voorraad houden en komen dan mogelijk via de Kettler fabriek met een levertijd van 4 weken. U wordt vooraf geïnformeerd wanneer de kussens naar U worden verzonden. Neem voor meer info contact op 0031(0)495-741019 of info@deTuinmeubelenSpecialist.nl

De kussens worden GRATIS naar u verzonden.

Precisie en kwaliteit die men voelt!

Comfort begint bij een goed kussen: KETTLER weet dat en let bij de fabricage van de kussens op aan het lichaam aangepaste vormen en hoogwaardige materialen. De CFK-vrije schuimstof kern is vormvast, maar toch erg soepel. Omgeven door een merkvlies ontstaat een lucht doorlatend kussen dat ook extreem duurzaam is.

De bekleding bestaat uit onderhoudsvriendelijke stoffen van hoogwaardige kwaliteit. Voor de bedrukking met onze exclusieve dessins gebruiken we milieuvriendelijke verven, waarvan de helderheid ook bij intens daglicht lange tijd behouden blijft.

De acrylvezel van Dralon® wordt in de KETTLER kussen serie gebruikt en maakt dat deze bijzonder duurzaam en vormvast zijn. Dankzij de licht-en weer bestendigheid van de beproefde vezels behouden hoezen en kussens hun kleur en blijven ze altijd goed in vorm.

De door KETTLER gebruikte TempotestHome®-weefsels zijn ideaal voor gebruik als het kussen niet altijd tegen een regenbui beschermd is. Dankzij de spind opgeverfde acrylgarens is het optimaal geschikt voor gebruik in de open lucht en hebben de frisse kleuren van de ontwerpen een hoge kleurvastheid.

Andere voordelen van het materiaal zijn:

Öko-Tex-label – milieuvriendelijke stoffen en weefsels. Deze zijn onbedenkelijk voor de gezondheid en zeer huid- en milieuvriendelijk.
hoge kleurvastheid door spind opgeverfd acryl (hierbij worden de kleurpigmenten tijdens de vervaardiging ingebed in de vezel nog voordat de eigenlijke draden worden gevormd)
door een speciale impregnering is het weefsel zeer goed bestand tegen verontreiniging door vlekken, vet enz.
Eenvoudig onderhoud en reiniging en schimmelwerende appretuur maar ook bestand tegen zout en chloorwater.