Hartman Kunststof tuinset

Product Filter
Prijsfilter
Onze Merken
Materiaal
Kleur
  • Hartman Ibiza Loungeset 2

    339,00 329,00
  • Hartman Romeo dining wit

    119,00 59,00

Hartman is een gevestigde naam in de tuinmeubelen industrie. Niet voor niets heeft Hartman in de loop van de jaren een prima reputatie opgebouwd. Reden voor De Tuinmeubelen Specialist om een flinke collectie kunststof tuinmeubelen van dit gerenommeerde merk aan te bieden voor een zeer voordelige prijs.

Hartman Kunststof tuinmeubelen in vele uitvoeringen:

Hartman kunststof tuinmeubelen onderscheiden zich nog altijd in kwaliteit en dat is al diverse jaren zo.

Pas je tuin helemaal aan naar je eigen smaak. De mooie collectie kunststof tuinmeubelen van Hartman is daar helemaal op voorbereid. Elke tuinset in diverse kleuren heeft zo zijn eigen charme. Nieuw is hier de Sophie serie met bijpassende tafels in verschillen afmetingen.

Wij bieden je altijd de beste prijs kwaliteit verhouding en staan in voor onze uitstekende service. Kies nu jouw Hartman kunststof tuinmeubelen uit op onze webshop.

Wilt U een andere samenstelling dan op de site vermeld? Bel ons gerust…:
(+31) 0495-741019 of (+31) 0495-491185
MAIL ONS: info@DeTuinmeubelenSpecialist.nl

Wij van De Tuinmeubelen Specialist zullen je altijd trachten een scherpe prijs te maken voor onze kunststof tuinmeubelen van Hartman. De tuinstoelen, tuintafels, ligbedden, kussens en hockers uit bovenstaande sets zijn ook los te bestellen.

Waarom kopen we Hartman tuinmeubelen bij De Tuinmeubelen Specialist?

Als je toe bent aan een nieuw tuinset of je wil de tuin gaan veranderen en aankleden met nieuwe tuinmeubelen van Hartman kijk dan eens op onze webshop.
De Hartman Sophie tuinmeubelen ogen niet alleen mooi maar zijn zeer degelijk en uiterst betrouwbaar zodat U vele jaren kunt genieten van een Hartman tuinset in diverse kleuren die U hier rustig kan bekijken en kan bestellen tegen zeer gunstige prijzen.

Een bekende en veel gezegde slogan is: met een Hartman kunststof tuinset investeer je maximaal uit ieders budget. Wij van De Tuinmeubelen Specialist werken al vele jaren met een zeer gerenommeerd merk als Hartman en hebben een zodanige relatie opgebouwd dat we tevens alle Hartman tuinmeubelen meteen uit voorraad kunnen leveren.

De Tuinmeubelen Specialist heeft voor ieders budget een prachtig kunststof hartman tuinset en heeft door zijn vele jaren ervaring in de tuinmeubelen branche steeds de beste adviezen voor een goed product.

Al uw Hartman tuinmeubelen* worden in Nederland en België* GRATIS bezorgd met de laagste prijsgarantie!