Producten retourneren

Kan ik een artikel retourneren?

Uiteraard kunt u een artikel retourneren. Er gelden een aantal regels voor het terugsturen van uw artikel:

U kunt een artikel retourneren mits u het niet heeft gebruikt, in elkaar heeft gezet en het artikel zich in de originele verpakking bevindt. U dient uw retour aan te melden bij onze klantenservice bij voorkeur via mail naar info@detuinmeubelenspecialist.nl en Vervolgens krijgt u verdere instructies, volg deze instructies. U bent zelf verantwoordelijk voor de retournering. Dit betekent dat u het pakketje voldoende dient te frankeren en te verzenden. Wij zijn niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van de door u geretourneerde artikelen.

Wanneer wij uw retournering in goede orde hebben ontvangen, storten wij uw volledig aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na uw melding van herroeping terug op uw bankrekening.

Voor het terugbetalen van u aankoopbedrag brengen wij geen kosten in rekening en is voor u geheel kosteloos. Wij gebruiken hiervoor dezelfde betalingsmethode als u heeft gebruikt tijdens het bestelproces, tenzij u instemt met een andere methode. Als u meer wilt weten over retour sturen van een besteld artikel, verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden, hierin vindt u alle informatie over het herroepingsrecht.