Hartman Sophie tuinset

Product Filter
Prijsfilter
Onze Merken
Materiaal
Kleur
Afmetingen

Hartman vergroot het assortiment Sophie Studio stoelen en de Hartman Sophie Studio tafels voor het aankomende jaar. Vorig jaar is de Sophie tuinstoel al product van het jaar in Duitsland geworden en de verwachting na deze uitbreiding van een zeer breed assortiment met diverse kleurstellingen is dit niet anders. De Hartman Sophie artikelen komen uit de “resin” tuinmeubelen collectie en hebben buiten een mooi en modern uiterlijk ook nog eens een super zitcomfort. Hartman tuinmeubelen is destijds in de begin jaren van het uiterst bekende merk HARTMAN groot geworden met kunststof tuinmeubelen, Het was in de jaren 80” dat het de markt opkwam met witte kunststof stoelen en tafels.

Waarom Hartman Sophie Studio tuinstoelen?
De mooie Hartman Sophie Studio stoelen zijn hot en niet meer weg te denken op eender welk terras. De kunststof kuip is van een zeer degelijke kwaliteit en kan zonder vrees in alle weersomstandigheden buiten op het terras in de tuin blijven staan. De zitting van de Sophie tuinstoelen is voorzien van gaatjes om het regenwater af te voeren wat in de kuip terecht komt. De Hartman Sophie Studio tuinstoel heeft een hollende kunststof vorm, die elk lichaam passend laat aansluiten voor een zeer gemakkelijk zitcomfort om samen te genieten van elk moment in de tuin. De zitting is voorzien van een sterk onderstel uit een mooi profiel aluminium, wat roestbestendig is en een lange levensduur heeft. Hartman geeft op deze Sophie Studio tuinstoelen 5 jaar garantie wat ook hier het vertrouwen voor een degelijk en duurzaam tuinset bevestigd.

Welke Hartman Sophie Studio tuintafel?
Hartman heeft diverse Sophie Studio tafels in verschillende afmetingen en passend op elk terras of balkon. Mede door te kiezen in de kleuren wit, black, red, misty grey, xerix of taupe is er voor iedereen een prachtig tuinset samen te stellen. Met een tafelblad van HPL ben je verzekerd van kwaliteit omdat de kunststof UV-bestendig en krasvast is waardoor het tegen alle weersomstandigheden kan weerstaan. De hartman Sophie tuintafel heeft moderne uitstraling door het aluminium frame. Bij sommige tafelpoten staan deze schuin en zijn conisch ontworpen wat het uiterlijk zeker ten goede komt. Het is nu juist deze conische poten die de Hartman tuintafel er laat uitspringen in zijn totaliteit. Kies je toch voor een strak uiterlijk komen we bij de rechte poten van een element of yasmanie tafel in ook deze zijn weer in de verschillende kleuren van frame.

Hoe maak ik een keuze in een Hartman Sophie tuinset?
Ben je zoekende in een mooie Hartman Sophie tuinset dan is er heel wat mogelijk, door de verschillende kleuren in tuinstoelen te combineren met een tuintafel die ook weer in diverse afmetingen verkrijgbaar is met wederom een arsenaal aan kleur combinaties. Dus maak zelf U eigen keuze van de Sophie tuinset zodat deze passend op ieder terras kan pronken om samen met vrienden te genieten van elk moment. Door de enorme keuze van Hartman Sophie tuintafels in diverse afmetingen kijk je welke opstelling het beste bij U past!, dus met 8 personen lekker buiten tafelen op het terras kies je voor de tafel 240×100 of eventueel de yasmanie tafel van 300×100 waar dan nog meer personen kunnen aanschuiven. Ga je voor een kleinere tafel van 170×100 dan zijn 4 of 6 zitplaatsen mogelijk voor een leuk tafel moment. Hier bepaal je zelf welke kleuren je gaat mixen voor het Hartman Sophie tuinset van je dromen te krijgen. Dus genieten is de boodschap van de prachtige collectie meubelen die hartman heeft ontwikkeld.

De Tuinmeubelen Specialist heeft voor ieders budget een prachtig hartman tuinset en heeft door zijn vele jaren ervaring in de tuinmeubelen branche steeds de beste adviezen voor een top product.

Al uw Hartman tuinmeubelen* worden in Nederland en België* GRATIS bezorgd met de laagste prijsgarantie!

Heeft U al een offerte of prijsopgaaf en zijn onze prijzen toch te hoog!
Informeer De Tuinmeubelen Specialist zodat wij U mogelijk een betere prijs kunnen geven.

Bel ons: (+31) 0495-741019 of (+31) 0495-491185
Mail ons: info@deTuinmeubelenSpecialist.nl

De Tuinmeubelen Specialist zal U altijd trachten een scherpe prijs te maken.

Wij helpen U graag,