De tuintrend van 2018: Hartman Sophie Studio tuinmeubelen

De Sophie Studio tuintafel en tuinstoelen van Hartman zijn de hits voor een trendy tuininrichting. De tuinstoel is bovendien verkozen tot “trend product van het jaar 2017”. Naast trendy eyecatchers zijn de tuinmeubelen van Hartman ook nog eens uiterst comfortabel. De Sophie Studio-lijn mengt een eigentijds design met de jarenlange ervaring van Hartman in het maken van kunststof tuinmeubelen. Al in 1982 veroverde zij de markt met de ‘resin’ tuinmeubelsets, en is sindsdien niet meer weg te denken uit vele tuinen.

Hartman Sophie Studio tuinstoelen, comfortabel en stijlvol

Het mooie van deze tuinstoelen is, behalve hun spetterende uiterlijk, dat ze ook prima tegen een spatje regen kunnen. Dit komt door het unieke afwateringssysteem in de zitting. Geen plas water na een buitje op de zitting dus! De in kunststof gegoten kuip van de zitting is ergonomisch vormgegeven. Hierdoor zit je altijd comfortabel. Het aluminium frame van de stoel is licht en toch sterk. Zo heb je de garantie van vele jaren zitplezier.

Hartman Sophie Studio tuintafel: praktisch en ruim

Kies je voor een Hartman tuintafel, dan kies je voor een robuust meubelstuk dat tegen zon, regen en wind kan. Het krasvaste, kunststof tafelblad is ook nog eens UV-bestendig en zal dus niet verkleuren in de zon. Zo kun je de tuintafel het hele jaar door buiten laten staan. Het onderstel is van aluminium, waardoor de tafel licht en sterk is. De iets schuin toelopende tafelpoten geven de tafel een eigentijdse uitstraling.

Het complete plaatje met een Hartman Sophie Studio tuinset
Je kunt de Hartman Sophie Studio tuinset compleet aanschaffen voor een optimaal passend resultaat. Je kunt kiezen uit meerdere kleuren: wit, xerix, black, misty grey, red of taupe, en diverse afmetingen en modellen voor de tuintafel. Met een groot model tuintafel kun je gemakkelijk met 6-8 personen buiten zitten. Een kleiner model is geschikt voor 4-6 personen. Je kunt een set van tuintafel en bijpassende tuinstoelen allemaal in dezelfde kleur kiezen, maar het is ook mogelijk om zelf een set samen te stellen.